Acerca de

Hiili 2021-09-02 115404.jpg

Small Classes

Wat zijn small classes?

Train met maximaal 8 deelnemers in onze “Functional Area” of in onze “Fun Area”.

Onze “Functional Area” is ingericht met de leukste trainingsmaterialen en voorzien van een modern en cool trainingsrek. De vrolijke kleuren maken het een ware speeltuin. Trainingen variëren van balansoefeningen voor ouderen tot de meest intensieve workouts voor gevorderden.

Onze “Fun Area” bestaat uit een open vloer welke omringd is door toestellen welke allen toepasbaar zijn voor onze maatwerk workouts. De effecten van licht en geluid brengen je hier in de juiste vibe!

Uitleg van onze trainingen vind je in ons rooster.

Function

Onze trainingen “Function Play- Train- en Plyo” vinden allen plaats in onze Functional Area.

Function Play

Onze trainingen Function Play hebben als doel: start met bewegen! Functioneel bewegen is je eerste stap naar een fitte levensstijl. Function Play is geschikt voor beginners, revalidatie en ouderen. Laagdrempelig maar vooral met veel fun. * Lage intensiteit.

Function Train

Train op je eigen niveau tijdens Function Train. Werk samen met je trainer aan je doelstellingen. Actief bezig zijn met vetverbranding, verbetering van je uithoudingsvermogen en spierversterking. ** Gemiddelde intensiteit.

Function Plyo 

Daag jezelf uit tijdens Function Plyo. Geschikt voor een brede doelgroep. Door explosieve bewegingen werk jij aan je uithoudingsvermogen en je perfecte lichaam. ***Hoge intensiteit

 

SlimFit

Met eenvoudige materialen of op eigen lichaamsgewicht werk je onder begeleiding van je trainer aan je perfecte lichaam. Deze training is toegankelijk voor elk niveau.

 

Stay Young

Verbeter tijdens deze training je dagelijkse bewegingen. Zorgt voor soepele spieren en gewrichten. Tevens een uitstekende manier om je balans en coördinatie te verbeteren.

 

Cross Boxing 

Deze next level workout is zowel voor mannen en vrouwen, ook superleuk om als koppel te volgen. Hier wordt puur het middel boksen gebruikt om fit te worden. Geen sparvormen en geen blauwe ogen dus.

Dit in combinatie met een functionele circuit-training, is een fantastische fullbody workout. Perfect om in vorm te komen, af te vallen of conditie op te bouwen.

Voor: Mannen en (stoere) vrouwen

 
 
 
 

Deel hier jouw ervaring van de small classes