top of page

Acerca de

Small Classes

Wat zijn small classes?

Train met maximaal 8 deelnemers in onze “Functional Area” of in onze “Fun Area”.

Onze “Functional Area” is ingericht met de leukste trainingsmaterialen en voorzien van een modern en cool trainingsrek. De vrolijke kleuren maken het een ware speeltuin. Trainingen variëren van balansoefeningen voor ouderen tot de meest intensieve workouts voor gevorderden.

Onze “Fun Area” bestaat uit een open vloer welke omringd is door toestellen welke allen toepasbaar zijn voor onze maatwerk workouts. De effecten van licht en geluid brengen je hier in de juiste vibe!

Uitleg van onze trainingen vind je in ons rooster.

Function

Onze trainingen “Function Play- Train- en Plyo” vinden allen plaats in onze Functional Area.

Function Play

Onze trainingen Function Play hebben als doel: start met bewegen! Functioneel bewegen is je eerste stap naar een fitte levensstijl. Function Play is geschikt voor beginners, revalidatie en ouderen. Laagdrempelig maar vooral met veel fun. * Lage intensiteit.

Function Train

Train op je eigen niveau tijdens Function Train. Werk samen met je trainer aan je doelstellingen. Actief bezig zijn met vetverbranding, verbetering van je uithoudingsvermogen en spierversterking. ** Gemiddelde intensiteit.

Function Plyo 

Daag jezelf uit tijdens Function Plyo. Geschikt voor een brede doelgroep. Door explosieve bewegingen werk jij aan je uithoudingsvermogen en je perfecte lichaam. ***Hoge intensiteit

 

Deel hier jouw ervaring van de small classes

Function Plyo
Function Train
Function Play
bottom of page