top of page

Acerca de

Medium Classes

Bodypump

Wat zijn medium classes?

Onze medium classes hebben een maximale grootte van 19 deelnemers. Hierdoor hebben wij voldoende aandacht voor onze sporters. Onze instructeurs corrigeren en motiveren waar nodig. Veel van onze trainingen zijn ontwikkeld door Les Mills. Les Mills is een organisatie uit Nieuw-Zeeland welke uitsluitend de beste workouts samenstellen. Alle workouts worden uitgebreid getest en onderzocht op effectiviteit, veiligheid en beleving alvorens ze wereldwijd worden verspreid onder de aangesloten Les Mills-clubs. Geniet hierbij ook van de meest trendy muziek. Aan onze Les Mills-instructeurs worden strenge eisen gesteld. Zo worden zij o.a. verplicht om aan de kwartaalopleidingen deel te nemen.

Naast onze trainingen van Les Mills creëren onze trainers enkele workouts op basis van freestyle. Naast de standaarden van Les Mills wordt tijdens de freestyle workouts rekening gehouden met de vraag van onze deelnemers. Een eigen keuze van muziek gecombineerd met een eigen keuze van oefeningen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide instructeurs.

Uitleg van onze trainingen en lestijden vind je in ons rooster.

bodypump.png

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

bodybalance.png

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

tone les mills.png

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

cardio_edited.png

LES MILLS GRIT™ Cardio is een 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

strenght.png

LES MILLS GRIT STRENGTH is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

sprint.png

LES MILLS SPRINT™ is een High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Je boekt snel resultaten met een minimale belasting op de gewrichten. Intensiteitspieken worden afgewisseld met pauzes.

Strength Development logo.png

LES MILLS™ Strength Development is een12 weken durend trainingsprogramma wat bestaat uit 24 lessen van 45 minuten. Elke week volg je een nieuwe training, waarbij je progressieve, gecontroleerde en functionele krachtoefeningen doet om spieren te vergroten en sterker te worden. Hierdoor is LES MILLS™ Strength Development geschikt voor zowel beginners als voor meer ervaren krachtsporters. Je traint individueel, maar wél in een groep mensen onder begeleiding van een coach. De muziek is ondersteunend en motiverend, maar wordt niet gebruikt om in een ritme te bewegen.

Bodyshape 

Bodyshape bestaat uit combinaties van cardiotraining en spierversterkende oefeningen.
Je start met een conditionele training. Hierna doe je een serie van spierversterkende oefeningen waarbij zowel de grote als kleine spiergroepen worden getraind. Je traint voornamelijk je buik, benen en billen. Deze les is geschikt voor alle fitnessniveaus.

Spinning

Spinning, Je neemt deel aan een 60 minuten intervaltraining op een stationaire spinningfiets. In groepsverband werk je aan een topconditie. De opzwepende muziek zorgt voor een top sfeer en een goede flow om het maximale uit jezelf te halen. De in te stellen weerstand tijdens het spinnen wordt geadviseerd door de instructeur maar bepaal je zelf!

Multi Age

Multi Age, Speciaal voor de 50 plussers, een gevarieerde les met spierversterkende oefeningen en rek- en stretchoefeningen. Variatie staat centraal in de les. Er wordt ook weleens gekozen om een circuit met oefeningen uit te zetten.

Yoga

Neem verschillende houdingen aan vanuit stilstand waarbij we aandacht schenken aan ademhaling. Tijdens Yoga richt je je aandacht op verschillende gebieden in je lichaam. Balans, kracht en uithoudingsvermogen gaan we geleidelijk aanspreken en verbeteren. Daarnaast bestaan onze lessen ook uit een deel grondoefeningen waarbij we ons focussen op het versterken van je bovenlichaam, rug- en buikspieren. We sluiten af met een heerlijke ontspanning.

Met Yoga ga je stress gerelateerde klachten in je lijf tegen. Je leert je bewuster te zijn van je houding, je lichaam en je ademhaling.

Zumba

Een sfeervolle les bestaande uit een mix van Zuid-Amerikaanse dansen. Hierbij werk je aan je conditie waarbij je tevens ook nog eens veel calorieën verbrandt.  Lekker dansen in groepsverband!

Boxing Fun

Deze next level workout is zowel voor mannen en vrouwen, ook superleuk om als koppel te volgen. Hier wordt puur het middel boksen gebruikt om fit te worden. Geen sparvormen en geen blauwe ogen dus.

Dit in combinatie met een functionele circuit-training, is een fantastische fullbody workout. Perfect om in vorm te komen, af te vallen of conditie op te bouwen.

Voor: Mannen en (stoere) vrouwen

SlimFit

Met eenvoudige materialen of op eigen lichaamsgewicht werk je onder begeleiding van je trainer aan je perfecte lichaam. Deze training is toegankelijk voor elk niveau.

Stay Young

Verbeter tijdens deze training je dagelijkse bewegingen. Zorgt voor soepele spieren en gewrichten. Tevens een uitstekende manier om je balans en coördinatie te verbeteren.

Full Body

Combinatie van conditieopbouw en krachttraining. Met eenvoudige trainingsmaterialen push jij jezelf tot het uiterste. 

Deel hier jouw ervaring van de medium classes

BodyBalance
Grit cardio
Grit Strenght
Sprint
Strength Development
Body Shape
Tone
Spinning
MultiAge
Yoga
Zumba
BoxingFun
SlimFit
Stay Young
Full Body
bottom of page