top of page

Acerca de

Lifestyle

Lifestyle betekent meer dan alleen gewicht verliezen

Lifestyle betekent:

  • Positief in het leven staan

  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht

  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

De medewerkers van hiili Health Club willen graag op een gezonde manier aan je lifestyle werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Wij geloven in 3 essentiële pijlers:

Gezond bewegen.

Je persoonlijke coach stelt je beweegprogramma samen. Je coach voor lifestyle bouwt aan unieke adviezen voor lifestyle waarbij je sporten d.m.v je beweegprogramma als basis geldt.

Gezonde voeding.

We kijken naar de energiebehoefte van je lichaam, naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houden we rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Ons voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. We hanteren geen dieet, maar we leren je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

 

Gezond ontspannen.

Wij zorgen dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en te werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

 

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met onze begeleiders van hiili Health Club!

Vraag naar de mogelijkheden voor het volgen van een lifestyle programma.

Deel hier jouw ervaring van het lifestyle traject

bottom of page