top of page

Meet the team

michel-kolen-website.jpeg

Eigenaar 

Michel Kolen

Ik ben gek op intensief sporten maar ook op het begeleiden van sporters naar hen persoonlijk doel. Laatst begeleidde ik nog met succes een groepje in een lang trainingstraject voor deelname aan Alpe d’HuZes. In mijn vrije tijd zit ik vaak op de racefiets of mountainbike. Doe je mee in mijn te gekke lessen?

ilse.jpeg

Instructeur

Ilse

Al vanaf jongs af aan ben ik veel bezig met sport, zowel zelf als het begeleiden van anderen. Een logische stap was dan ook het volgen van een sportopleiding. Ik kijk er naar uit om ook jou te helpen met je persoonlijke doelen! 

marjike.jpeg

Instructeur

Marijke 

Vanaf 2001 geef ik al met het grootste plezier groepslessen. Motiveren en inspireren zit me in mijn bloed en voor sport heb ik een enorme passie. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, klets ik bij met vrienden en vriendinnen op de bank met theetjes en wijntjes. Ik geniet met mijn dochter en speel af en toe weer tennis.

renee.jpeg

Instructeur

Renée 

Af en toe ben ik een beetje gek of misschien wel iets te dol.  Lachen vind ik daarom ook het leukste… Naast mijn werk volgde ik opleidingen voor mijn groepslessen. Al snel leerde ik ook voor voedings- en lifestyleadviseur en stresscounselor. Oooohhh….. ik wil je zo graag helpen in de fitness, tijdens mijn actieve lessen maar ook op het gebied van voeding of stress. Roept u maar!!!

ronald.jpeg

Instructeur

Ronald

..

ronald-dsc_3853.jpeg

Instructeur

Ronald

Zoals mijn lessen voorbij vliegen, vliegt ook de periode voorbij dat ik hier werk. Mijn lessen staan bovenaan mijn lijst van hobby’s maar natuurlijk besteed ik graag  veel aandacht aan mijn vrouw en twee kinderen. Ik houd er van om mijn lessen gezellig in te richten waarbij ik al snel een leuk contact met je zal maken!

lieveke.jpeg

Instructeur

Lieveke

..

margot-img_1887.jpeg

Instructeur

Margot

Sinds maart 2016 geef ik met veel plezier op de maandagavonden BodyShape! In 2007 startte ik mijn carrière met BodyPump en BodyBalance wat ik nog steeds met veel plezier en passie doe. Ook ben ik mij sinds enkele jaren gaan richten op Pilates. Veiligheid, maar ook plezier vind ik erg belangrijk. Omdat ik vind dat mijn lessen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, bied ik voor iedereen een passende optie!

PHOTO-2021-05-04-22-18-13.jpg

Instructeur

Stijn

..

bas.jpeg

Fysiotherapeur

Bas

In 2011 werd mijn droom werkelijkheid en startte ik de praktijk “Fysiotherapie Feel Good”. Vanaf toen kon ik sporters en externe patiënten ondersteunen en behandelen bij blessures en chronische klachten. Steeds weer breid ik mijn kennis verder uit met specialismen binnen de fysiotherapie. Voetbal en fitness zijn naast mijn werk nog steeds mijn grootste hobby’s!  

bottom of page